Приховані двері

Приховані двері стрімко набирають популярності. Дедалі більше людей обирають для себе саме такий варіант. Ажде сучасний інтер’єр - це більше простору, світла, без нагромадження зайвих деталей.

До того ж приховані двері підійдуть до будь-якого із популярних стилів сьогодення.

 

З цієї статті Ви дізнаєтесь про наступне:

-         конструкція прихованих дверей;

-         зовнішній вигляд та дизайн;

-         монтаж прихованих дверей;

-         приховані двері в інтер’єрі.

Конструкція прихованих дверей

Це металевий короб, виготовлений зі спеціального алюмінієвого профілю, ущільнювач, фурнітура (моделі комплектуються прихованими завісами та магнітним механізмом) та полотно (з алюмінієвим торцем або ж без нього).

 


Зовнішній вигляд та дизайн

Двері прихованого монтажу можуть бути виготовлені потрібного вам розміру та із різноманітним покриттям.  Полотна під ґрунт піходять для фарбування, штукатурки, оздоблення плиткою, декоративною цеглою, під шпалери та для іншого декору.

Також у нас ви можете замовити приховані двері із покриттям шпон та HPL - цей міцний матеріал стійкий до пошкоджень і довговічний у використанні. Такі двері матимуть неперевершений зовнішній вигляд.

 


Монтаж прихованих дверей 

Замовляти приховані двері варто на початковій стадії ремонту. Відбувається він у кілька етапів.

Коли ще голі стіни та підлога, на момент штукатурки, встановлюється дверний короб. Вам необхідно вже знати, яким буде покриття, тобто кінцева товщина стін та висота підлоги, щоб наші майстри виставили короб на необхідний рівень. Коробка монтується разом із дверима, конструкція приймає необхідну форму і майстри знімають полотно.  Далі продовжується ремонт. Якщо двері під ґрунт, полотна монтуються безпосередньо перед фарбуванням стін (нанесенням іншого декору). У разі, якщо ви замовляєте вже готовий варіант дверей, полотна навішуються після повного завершення ремонтних робіт.

Двері прихованого монтажу монтуються врівень стіни (з одного боку), для них використовується лише прихована фурнітура. Вони можуть бути внутрішнього (inside) чи зовнішнього відкривання.

За рахунок відсутності лиштви, габаритної коробки приховані двері не крадуть простір, ідеально підходять для вузьких дверних отворів та приміщень, де бракує місця.

 


Приховані двері в інтер’єрі

Такі двері ідеально підходять до сучасних стилів: мінімалізм, класика, прованс, скандинавський стиль, лофт та арт-деко. З ними можливо втілити будь яке дизайнерське рішення.

Приховані двері можуть стати яскравим акцентом вашого інтер'єру або ж його невидимим елементом.

Ідеально підійдуть міжкімнатні двері прихованого монтажу для інтер'єру у стилі мінімалізм.

Наприклад, полотно до стелі декороване у стилі стін. Для цього його виготовляють із покриттям під ґрунт, щоб можна було пофарбувати чи нанести інший декор.

У разі, якщо стіни оздоблені стіновими панелями, полотна роблять із ідентичного матеріалу.

Такі двері ні фізично, ні візуально не крадуть простір і не обтяжують мінімалістичний інтер'єр зайвими деталями. За рахунок прихованої фурнітури ваші гості можуть і не здогадуватися, де знаходяться двері спальні і чи є у вашому помешканні комірки, шафи та гардеробні.

Для стилю лофт приховані двері можна оздобити декоративною цеглою, пофарбувати, нанести декор “бетон” або ж замовити їх у нас із будь-якою накладкою.

 

Двері прихованого монтажу чудово підійдуть і до стилю прованс із покриттям під стару деревину, або ж пофарбовані із використанням патини.

Просторий та світлий інтер'єр у скандинавському стилі також дозволить встановлення прихованих дверей. Монтуються вони врівень стіни, тому не будуть обтяжувати простір помешкання зайвими деталями. Також це ідеальний варіант для комірчини або ж вбиральні.

Двері прихованого монтажу знайдуть своє місце й у інтер'єрі класичного стилю чи розкішного Ар-деко - цей інтер'єр не обійдеться без дзеркал, глянцю, блискучого металу та дерева. Наприклад, на ваше замовлення ми виготовимо полотно до стелі із дзеркалом, за яким можна заховати шафу чи гардеробну, або ж полотна із яскравим глянцевим покриттям.

 

На двері під ґрунт, можна нанести будь-який декор, наприклад, пофарбувати і декорувати за допомогою багетів, як і стіни.

 

І не обов'язково встановлювати приховані двері в усі кімнати вашого помешкання. Для основних ви можете обрати двері відповідного стилю, дизайну та із будь-яким покриттям (шпон, фарба, плівка), а у кімнати, які не бажаєте виділяти, встановити приховані. Плюс цих дверей у тому, що їх можна поєднати із будь-якими іншими.

Вигадуйте, експерементуйте, а ми допоможемо втілити Ваші задуми в реальність.