Елегантні та стильні. З ними можливо створювати будь-який інтер’єр, втілювати різноманітні дизайнерські рішення.

З цієї статті Ви дізнаєтесь:

- з якого матеріалу виробляють двері;

- специфіка покриття;

- конструкція та монтаж;

- фурнітура.

Матеріали для виробництва.

Моделі Avangard - це дерев’яні, фарбовані міжкімнатні двері. Коробка виготовлена з масиву хвойних порід. Периметр полотна - сосновий брус, основа - панель HDF (ХДФ). Лиштви та добори теж виготовлені з матеріалу HDF. Що таке панель HDF? З англійської розшифровка абревіатури High Density Fiberboard у перекладі - деревоволокниста плита (ДВП) високої щільності.

Це екологічно чистий і дуже міцний продукт. Плити виготовляють з подрібненої деревини з додавання органічних речовин для склеювання. Цю суміш спресовують при високій температурі і виходять листи дуже міцного матеріалу. Порівнюючи зі звичайним ДВП, з якого виготовляють двері бюджетного сегменту і його можна легко проломити ударом руки, ось, як ви бачите на фото.

 З дверима Авангард такої неприємності не станеться!!! 

 

Покриття

Покриття дверей Авангард - це емаль, тобто фарба. Наноситься вона не пензликом, а у спеціальних камерах з дотриманням усіх норм, стандартів та температурного режиму, що унеможливлює потрапляння на полотно ворси, пилу, будь-якого сміття. Покриття рівномірне, гладеньке, майже дзеркальне. Ще великий плюс, воно дуже стійке до пошкоджень.

Також, фарбовані двері чудово підійдуть до приміщень, де підвищена вологість, у санвузол. Емаль не деформується, не здувається і не лущиться.

З цими дверима можливо втілювати різноманітні дизайнерські задуми. На Ваше замовлення ми їх можемо пофорбувати у будь-який відтінок за палітрою RAL, навіть, виготовити різнокольорову конструкцію.

З одного боку білі зі вставкою шпон (серія Style), з іншого кофейні, з фрезеруванням (серія Imagine). Тематика таких малюнків різноманітна.

 

Вставка ж на полотні може бути шпон (дуб, ясень, венге, оливка), скло та камінь.

Такі двері чудово поєднуються із підлогою, сходами, підвіконням та меблями у Вашій оселі. Стінові панелі та меблеві фасади Ви також можете замовити у нас. Їх виробляють на ті ж фабриці, що й двері, тому колір та текстура покриття співпадатимуть на 100%.

Конструкція та монтаж.

Що ж стосується конструкції - складається вона з полотна, доборів, лиштви (за бажанням) та дерев’яної коробки. Доступні класичний варіант та компланарний (коробка, яка монтується в одній площині зі стіною). За рахунок цього у закритому стані полотно та лиштви розташовані на одному рівні. Ця модель може бути змонтована, як зовнішнього, так і внутрішнього відкривання (insyde).

Скажімо, зі сторони коридору, всі двері виглядатимуть однаково, а відчинятимуться, як Вам зручно (всередину чи назовні).

Фурнітура

Іще надважлива деталь - це фурнітура. Ніколи тут не намагайтесь зекономити. Адже гарні двері з облізлими, розхитаними ручками і  завісами, що заїдають - однозначно будуть не в радість. Варіантів безліч: накладні завіси, врізні, торцеві, радіусні чи приховані. Якщо монтувати компланарну конструкцію, підійдуть лише приховані завіси. Їх не видно зовні, вони м’яко та безшумно працюють.

 

Також обирайте лише якісну ручку : ColomboArmadilloTupai, Та магнітний замок AGB адже його механізм працює плавно та беззвучно.

Бажаєте замовити такі двері, завітайте до нашого салону-магазину Domtexnik за адресою місто Київ. вулиця Галицька 1.

                                                      З нашими дверима Ваш дім стане неповторним.

                                               Domtexnik допоможе з комфортом проходити крізь стіни.


                                                                                                                                                Автор: Ірина Падалко